header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Meisjes D1 (bijna) weer kampioen!

Nieuws afbeelding 30-4-2010
Afgelopen weekend speelde de meisjes D1 hun laatste twee wedstrijden van de
lente competitie.
Op zaterdag werd er thuis tegen Qui Vive gespeeld en dat werd de eerste nederlaag van deze competitie. Doordat concurrent FIT ook heel verassend verloor deze dag werd de zondag nog heel belangrijk voor onze meiden.
Op zondag werd namelijk de laatste competitiewedstrijd uit tegen FIT gespeeld. Voor aanvang van deze wedstrijd stonden beide teams gelijk echter had HIC een beter doelsaldo. Het werd een zeer spannende wedstrijd en zeker ook de beste die de meisjes
D1 dit seizoen heeft gespeeld. Het bleef dan ook spannend tot de laatste minuut. De winnaar van deze wedstrijd zou de kampioen zijn, bij rust stond het nog 0-0 maar in de 2e helft begonnen de HIC meiden erg goed en kwamen voor met 0-1. Echter kwam FIT weer langszij, waardoor de 1-1 eindstand op het score bord kwam te staan.
Door dit resultaat blijven de meiden 1e echter moeten we nu afwachten wat Castricum doet in de laatste wedstrijd. Castricum staat nu nog 3e op 3 punten van HIC maar kan bij wint dus gelijk komen, als Castricum met meer dan 8 doelpunten verschil wint zijn zij de
kampioen en bij iedere andere uitslag zijn de meiden van HIC D1 kampioen, dit zou het 2e kampioenschap voor hun zijn dit seizoen.
Na afloop van de wedstrijd werden de meiden in de bloemen gezet voor het mooie seizoen wat ze hebben gehad met elkaar (dus nog niet voor het kampioenschap).

Afwachten dus tot 15 mei want dan speelt Castricum hun laatste wedstrijd!!