header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Senioren

HIC DAMES 1 - NIET VERLOREN

15-3-2010
Na van de nummer 2 (Forward) en de nummer 3 (Bloemendaal) te hebben verloren, gingen we vol goede moed naar Breda, met als doel terug te keren met 3 punten in the pocket. We wisten natuurlijk dat het niet makkelijk ging worden, want dat is het nooit als je uit speelt tegen het zuiden.

De eerste helft hebben we degelijk gespeeld, een paar kansen gecreĆ«erd, maar niet gescoord. Dus gingen we de rust in met een stand van 0-0.

De tweede helft begonnen we goed en we kregen na ongeveer 7 minuten een corner mee. Daar was deze week door Kim eindeloos op getraind, dus daaraan zou het niet liggen. Soof gaf 'm hard aan, maar toen gebeurde het, vlak voor Ploni's stick lag een takje en de bal stuiterde daardoor bijna over haar stick heen. Op het laatste moment heeft ze hem toch nog weten te stoppen en aan Yo gegeven die links van haar stond. Die dacht geen seconde na en sloeg hem meteen hard laag de goal in. Waanzinnig, we stonden 1-0 voor. Daarna hebben we met vlagen geniaal, maar helaas ook met vlagen niet geniaal gespeeld. Daarom volgde in de 2e helft met nog 10 minuten te spelen de tegengoal. Na een prachtige aanval werd er door ons nog een bal op de paal geslagen, maar daar werden we niet wijzer van.

We hebben handen moeten schudden voor een gelijk spel. Naar onze mening onverdiend, want we hadden met een beetje meer geluk na 50 minuten niet met 1-0 maar met 3-0 kunnen voorstaan, maar ... geluk moet je afdwingen. Als je daaraan kan werken, zal dat zeker voor komende week in de planning staan.
Volgende week staat Union thuis op het programma, zij staan 5e en wij inmiddels 8e dus het zal een spannende pot worden.

Kom zeker even langs om ons aan te moedigen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde.