header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Schrijf je in: Martinitoernooi in Groningen

11-3-2010
Ook dit jaar organiseert studentenhockeyclub G.C.H.C. het Martini toernooi.
Voor de 42e keer zal het inmiddels bekende toernooi in het weekend van 21, 22 en 23 mei 2010 losbarsten. Het hockeycomplex aan het Blauwborgje in Groningen, zal drie dagen omgetoverd zijn tot een bruisende locatie met hockey, diverse activiteiten en feesten met verschillende artiesten. Dit alles gebeurt geheel in stijl van het thema!
 
Het thema van dit jaar wordt spoedig bekend gemaakt evenals het programma. Meer informatie hierover zal te vinden zijn op onze website martini.gchc.nl. Tijdens het toernooi zal er in ieder geval volop gehockeyd worden, maar daarnaast zullen er ook activiteiten plaatsvinden die gerelateerd zijn het thema. Zo zal het toernooi geopend worden met een spetterende act en zit het verdere programma vol met verrassingen!
 
Ieder jaar is het Martini toernooi met ruim 700 bezoekers een groot succes. Dit succes wordt mede veroorzaakt door het feit dat teams mixen. Heren en dames vormen samen een team en het is hierbij gebruikelijk dat een G.C.H.C. team mixt met een extern team. Dit is geen verplichting maar wel een aanrader. Uiteraard is het ook mogelijk zelf met een compleet team in te schrijven. De Martini commissie wil graag helpen bij het vinden van een mixteam.
 
Bij betaling voor 30 april geldt er een vroegboekkorting en bedragen de kosten voor het toernooi 375 euro voor 15 personen. Na 30 april bedragen de kosten 425 euro (incl. 15 personen). Bij de prijs inbegrepen zijn een fantastisch weekend vol met hockey, feesten, activiteiten, ontbijt, lunch en diner. Voor ieder extra persoon bedragen de inschrijfkosten 25 euro.
 
Kortom, het Martini Toernooi is een evenement dat je niet wilt missen! Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons mailen via [email protected] en houd onze website http://martini.gchc.nl/ in de gaten.
 
Hopelijk tot de 21e!
 
Hartelijke groeten,
Dieuwertje Nelissen & Nanouk Botman (oud-HIC-lid) 
Coördinatoren Martini Toernooi 2010

Gerelateerde nieuwsberichten

HIC introduceert - Studentencontributie

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren