header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

Hoe gaat het met... JOY!

Nieuws afbeelding 28-2-2021

Joy Meester, speelster Dames 1


Hoe gaat het met jullie Joy?

Het gaat goed met ons. Nu ga ik niet ontkennen dat ik het af en toe heel erg mis om lekker uiteten te gaan of om spontaan een winkel binnen te stappen zonder een afspraak te hoeven maken. Maar we zijn gezond en blijven positief ondanks alle omstandigheden. Gelukkig kan ik nog naar mijn werk en kunnen we weer hockeyen!

 

Nu het clubhuis dicht is, mis ik ontzettend de gezelligheid. Wat langer blijven hangen op de club zit er helaas niet in. Nu ben ik allang blij dat we op het veld kunnen staan en duels mogen spelen.

Maar ik kan niet wachten om weer gezellig een drankje te kunnen drinken met elkaar.

 

Vooral proberen om fit te blijven en stiekem hoop ik toch nog om een aantal wedstrijden te kunnen spelen. De tijd zal het leren!

Ik denk dat we vooral plezier moeten maken en blijven lachen met elkaar.

 

Blijf positief en gezond!! Er komt een moment wanneer de beperkingen minder gaan worden en we elkaar weer mogen knuffelen. Hoe moeilijk het ook kan zijn, we gaan er de komende tijd weer het beste van maken!

 

Hoe ziet jouw normale werkdag eruit?

 

De wekker gaat om 06.30 uur. Ik maak me klaar voor werk en ontbijt elke ochtend met een yoghurt en fruit.

Ik probeer rond 07.30 uur op werk te zijn en zet alles klaar voor de dag. Ik werk in het onderwijs en we starten om 08.30 uur.

Wanneer alle kinderen binnen zijn, starten we de dag rustig op. Meestal beginnen we met schrijven en doen we in de ochtend ook een taalles.

Rond 10.15 uur hebben we een beetje trek gekregen en beginnen we aan ons fruithapje. Wanneer we een jarige in de klas hebben, vieren we dit gelijk met de eerste pauze en mogen ze uitdelen. Daarna gaan we lekker naar buiten. Eenmaal buiten gespeeld, komen we terug in de klas en starten we met de rekenles. We zijn druk bezig met het kralenrek en het splitsen van getallen. Laatst hebben we proefjes gedaan met water en ballonnen. Dit vonden de kinderen overigens erg leuk om te doen!

Tijd voor brood eten en dan weer lekker naar buiten. Dat is het moment wanneer ik zonder de kinderen ben en ook mijn brood kan eten.

Ik haal ze op van buitenspelen en dan doen we vaak een spellingles of iets van natuur en techniek. We werken met een hele leuke methode die ons op dit moment veel leert over de ruimte. De kinderen vinden dit fantastisch!

En als je dan aan de kinderen vraagt wat ze het allerleukst vinden op school. Dan zeggen ze bijna allemaal ‘vrije keuze’. Dat is meestal aan het eind van de dag en mogen ze een spel spelen, bouwen met blokken, spelen met lego etc. Een moment van ontspanning en een leuke afsluiter van de dag.

We lopen in een rij naar beneden waar de kinderen worden opgehaald.

Alleen dan zit de werkdag er nog niet op! Nu ben ik zonder de kinderen en ben ik bezig met administratief werk. Lessen voorbereiden, mail beantwoorden, toetsen invoeren, nakijken, noem het maar op. Rond 17.00/ 17.30 uur ben ik klaar en doe ik de boodschappen.

Is het een trainingsdag, dan eet ik snel wat van te voren. Zo niet, dan kan ik rustig beginnen met koken en ga ik weer op tijd m’n bed in.

Nu lijkt het allemaal erg gestructureerd, maar wat mijn werk zo leuk maakt is dat er geen één dag hetzelfde is.

Hopelijk zien we elkaar snel weer op de club in het zonnetje!

Reacties


Igor Hoyng

1-4-2021 @ 23:17:28 |Joy is de vroegere oppas van mijn dochters die nu ook bij HIC hockeyen! Super leuk om te lezen hoe haar leven er nu uit ziet! Laten we hopen dat we over niet al te lange tijd weer met z'n allen onze teams kunnen aanmoedigen langs de lijn!

Hans-Martin Otten

22-5-2021 @ 22:14:12 |Erg leuk om te lezen en een kijkje te hebben hoe de basis van je dag eruit ziet. Wat zal het prettig zijn om met zijn allen weer op HIC te kunnen zijn, wedstrijden kijken en feesten

Reageer op het nieuws