header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

Update!! Aanstelling Coach HIC dames 1

Nieuws afbeelding 25-1-2018

Fleur van de Kieft is aangesteld als coach van HIC Dames 1 uit Amstelveen. Fleur is oud – hockey international, assistent bondscoach Nederlands meisjes B, trainer/coach van meisjes A1 van Laren en voormalig assistent coach van de Dames van Tilburg. De ambitie van Fleur om een team te coachen in de Overgangsklasse heeft invulling gekregen door de vacature die ontstond na het vertrek van Vincent van Hall vlak na de jaarwisseling.


De specifieke kwaliteiten van Fleur, met daarin centraal haar zeer ruime ervaring als topsporter en haar rol bij vertegenwoordigende teams, maken haar een uitermate geschikte kandidaat om de dames van HIC een extra impuls te geven. Samen met de huidige assistent coach Eline Vermeulen zal zij een hecht duo vormen dat in staat moet zijn om de aanwezige potentie en kwaliteiten in het team nog beter tot zijn recht te laten komen. HIC ziet dan ook de 2e seizoenshelft met vertrouwen tegemoet.


Het bestuur van HIC en de commissie Tophockey zijn zeer verheugt dat er op zo’n korte tijd een goede invulling gevonden is voor de ontstane vacature bij Dames 1 . Wij wensen Fleur en Eline , de rest van de staf en natuurlijk het team alle succes in de komende 10 wedstrijden . Met steun van de hele club moet dat goed komen!


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws