header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

HIC needs you!

Nieuws afbeelding 7-11-2016 Vrijwilligers gezocht!

HIC is een gezellige club om in je vrije tijd te vertoeven. Al meer dan 70 jaar draait de club op vrijwilligers. De HIC Club Cultuur valt of staat natuurlijk bij deze vrijwilligers. Ook HIC is aan het groeien en "we need you” om samen met ons HIC groot te maken. Heb je interesse om de club te helpen, kijk dan snel naar de onderstaande mogelijkheden:

Sponsoring: 
De sponsorcommissie van HIC zoekt enthousiaste HIC minded mensen om de commissie te versterken. De sponsorcommissie werft nieuwe sponsors en onderhoudt de relatie met bestaande sponsors. Door middel van de bijdragen van de sponsors is HIC in staat om zowel voor de senioren als voor de jeugd de kwaliteit van het hockey naar een hoger niveau te tillen. Heb jij het lef om samen met ons op zoek te gaan naar nieuwe sponsors of om op een innovatieve manier sponsorgelden aan te trekken? 
Interesse? Stuur een mail naar [email protected]  

Communicatie: 
De communicatiecommissie zoekt naar twee enthousiaste leden die samen met ons werken aan het verder professionaliseren van de communicatie rondom HIC. HIC communicatie houdt zich vooral bezig met het beheren van de social kanalen, eigen kanalen zoals site en app en communicatie op het terren, maar ook losstaande projecten zoals hoe om te gaan bij calamiteiten en hoe wij als HIC onze styleguide kunnen borgen. Laatste grote project was natuurlijk het HIC Magazine dat door iedereen binnen en buiten de club goed was ontvangen. Belangrijk is dat HIC communicatie continu met de verschillende commissies moet schakelen om bijvoorbeeld een event te promoten.  
Interesse? Stuur een mail naar [email protected]  

Jeugd: 
HIC is een sterk groeiende club met veel jeugdteams en activiteiten. Voor de Jeugdcommissie zijn wij op zoek naar diverse vrijwilligers in diverse coördinerende rollen.  
Interesse? Stuur een mail naar [email protected]   

Materiaal Keepers: 
Voor de materiaal commissie zijn wij met enige spoed op zoek naar een extra commissie lid die het team uit de brand kan helpen. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar [email protected]

Geen tijd, maar toch iets voor de club doen? 
Wordt dan sponsor van HIC. Door jouw hulp, al is het nog zo klein (vanaf €500 kan je al sponsor worden!) help je HIC ook met het meegroeien. Wil jij weten welke tailormade plannen wij voor jou kunnen maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van de leden van de sponsorcommissie om de wensen te bespreken:  
Jan-Willem Vlug, voorzitter sponsorcommissie: 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

HIC introduceert - Studentencontributie

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren