header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

GEANNULEERD: Info ochtend: Doorstroming jeugd

zondag 11 november 2018   |   11:00 - 12:30   |   Bestuurskamer

Beste,

 

Het seizoen 2018/2019 is eigenlijk nog maar net begonnen en nu al willen wij graag met jou nadenken over het volgende seizoen. Niet zomaar een nieuw seizoen, maar je stroomt zeer waarschijnlijk door naar de senioren.

 

Nog steeds lekker hockeyen op HIC, maar dan op zondag. Dat is natuurlijk niet de enige verandering. Welke veranderingen er nog meer zijn en welke mogelijkheden er zijn binnen de seniorenafdeling van HIC willen we je graag vertellen op zondag 11 november. Na een korte toelichting van HIC commissieleden bestaat er de mogelijkheid om vragen aan hen te stellen en kenbaar te maken wat je zou willen doen het volgende jaar.

 

Nog geen definitieve keuze, maar het geeft ons wel een idee wat we kunnen verwachten het volgende seizoen en dat geeft ons de tijd om een en ander goed te regelen.

 

Programma:

11.30 Inloop

11.40 Opening

11.50 Tophockey

12.00 Jong senioren

12.10 Senioren

12.20 Vragen aan commissies en napraten